Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان گفت: فعالیت‌های مطالبه گرانه ما از مسئولان شهری حول محور عدالت شهری در همدان است.

حسن برجی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های مطالبه گرانه این تشکل دانشجویی در همدان پرداخت و گفت: فعالیت عمده ما در حوزه عدالت شهری، ارائه خدمات شهری و مشکلات شهر از نظر مبلمان شهری، فضای سبز و موضوعات فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برجی با بیان اینکه بررسی مشکلات مردم منطقه کوی خضر همدان در همین راستا صورت گرفت، افزود: گروه تحقیق ما پس از بررسی مشکلات شهری، به مسائل این منطقه رسیدند و گروه مستندسازی وارد شده و مستندی از وضعیت مردم این منطقه تولید می‌شود.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان بیان کرد: پس از آن بود که جلساتی با مدیران شهری و برخی اعضای شورای اسلامی شهر همدان برگزار کردیم و قول مساعد گرفتیم که تا آخر سال، در مناطق مسکونی این منطقه، مشکلات را حل کنند.

وی با بیان اینکه ما پیگیر حل مشکلات مردم در این منطقه هستیم، گفت: در انی منطقه تقریبا ساخت و ساز‌ها غیرقانونی صورت گرفته، ادامه داد: شهرداری در حال بازسازی ساختار قدیمی در این منطقه است و به دنبال اجرای طرح‌های تفصیلی در آن است.

برجی با بیان اینکه در کوی شمس هم پیگیر مشکلات مردم هستیم، گفت: این محله مربوط به منطقه ۲ شهرداری همدان است و مشکل آن وجود آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌ها است.

وی توضیح داد: در خرداد و اردیبهشت که برف کوه‌ها آب می‌شود، آب به معابر شهری نفوذ کرده و با توجه به اینکه معبری برای جذب آب وجود ندارد، آب در سطح خیابان‌ها گسترده می‌شود و برای مردم مشکلاتی را ایجاد می‌کند. از طرفی این آب در صورت جمع آوری می‌تواند منبع مناسبی برای تأمین آب برای برخی اقدامات شهرداری باشد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان افزود: پس از پیگیری‌های ما آب‌های سطحی در این منطقه با لوله گذاری جمع آوری شد.

وی با تأکید براینکه نگاه مطالبه گری ما کمک به مسئولان برای حل مشکلات است، افزود: در فروردین جلسات مشترکی با مسئولان شهری و دانشجویان از تشکل‌های مختلف برگزار کردیم و طی آن مطالبه شفافیت عملکرد شهرداری را داشتیم که مسئولان شهرداری قول‌هایی دادند.

برجی تصریح کرد: گروه‌های مطالبه گری ما از مجموعه مدیریت شهری، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و به دنبال حل مشکلات در شهر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدیریت شهری همدان بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۶۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • بستر واگذاری امور به مردم فراهم شود
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر