Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، رئیس پیام نور همدان و رئیس دبیرخانه دانشگاههای پیام نور منطقه 4 کشور در نشست خبری با خبرنگاران گفت: اولین و تنها سامانه رسمی تعاملی سریع و راحت پیام نوری ها با یک دیگر ایجاد شد واین سامانه که درآن هم دانشجویان هم اساتید و هم کارمندان می توانند عضو شوند و این موضوع باعث می شود که راحت تر بتوانند با یک دیگر تعامل داشته باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفایی افزود: ۱۲۰ عضو هیات علمی به صورت مربی و  استادیار در دانشگاه پیام نور استان همدان مشغول به تدریس و فعالیت پژوهشی هستند. 

وی افزود:  مبلغ هزار میلیاردتومان تسهیلات به دانشجویان پیام نور تعلق میگیرد کهحداکثر مبلغ تسهیلات در مقطع کارشناسی در هر نیم سال یک میلیون تومان و حداکثر مبلغ تسهیلات در مقطع ارشد در هر نیم سال 2میلیون و800هزار تومان و حداکثر مبلغ در مقطع دکتری در هر نیم سال 7میلیون و 500هزار تومان می باشد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه پیام نور سطح فرهنگی وفعالیت های خوبی داشته به طوری که توانسته در میان جندین دانشگاه برتر دانشگاه کشور قراربگیرد و کانون هلال احمر دانشگاه توانست رتبه یک را بین 68 دانشگاه کشور در جشواره رویش به دست بیاورد.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه پیام نور دانشگاه کیفی و محتوایی است به طوری که 30 درصد رتبه های بالای دانشگاه های دولتی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه پیام نور هستند و آقای رسول زارعی از مرکز پیام نور همدان توانست در مقطع ارشد رتبه اول کنکور سراسری در رشته حسابداری را  به دست بیاورد.

صفایی تعداد انجمن های علمی دانشگاه های پیام نور استان را 34 انجمن اعلام کرد و افزود: 27 کانون و 11 نشریه دانشجویی در دانشگاههای استان فعال هستند.

 وی افزود: موسسات فراگیر در سطح شهر هیچ گونه مجوزی از دانشگاه نداشته وازمونهای فراگیر این دانشگاه از طریق سازمان سنجش انجام می گردد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز همدان بیان کرد: تعداد رشته محل کارشناسی این دانشگاه ۲۶۳ رشته و امسال نیز رشته فیزیک هسته ای در پیام نور همدان دایر شد. 

صفایی هزینه تحصیل در این دانشگاه را بسیار پایین عنوان کرد و گفت: شهریه ماهانه یک مهد کودک بین ۲ تا سه میلیون ریال است در حالیکه دانشگاه پیام‌نور برای هر ترم در مقطع کارشناسی حدود ۶ میلیون ریال دریافت می‌کند.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز همدان ادامه داد: شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی هر ترم ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال و کارشناسی ارشد ۲۲ میلیون ریال است با این وجود وام‌هایی برای دانشجویان پیش‌بینی شده است. 

صفایی به راه اندازی 2 مرکز رشد در مراکز تویسرکان و ملایر اشاره و اظهار کرد: مراکز نوآوری در دانشگاههای اسدآباد و نهاوند افتتاح شده و 12 شرکت فناور و 11 هسته فناور در دانشگاه پیام نور همدان مستقر شده اند که مبلغ 10 میلیارد و 765 میلیون ریال درآمد داشته اند.

  وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 4 ایده پارک در ملایر، نهاوند ، همدان و تویسرکان برگزار شده که مهمترین آنها ایده پارک برگزار شده توسط شرکت سحر بود که ایده پرداز برگزیده در این شرکت مشغول به کار شد.  

وی در پایان خاطر نشان کرد: نامنویسی بدون کنکور در مقطع کارشناسی در سایت سازمان سنجش تا ۲۸ شهریور امسال صورت می گیرد و متقاضیان می‌توانند نسبت به نامنویسی در این دانشگاه با مراجعه به سایت اقدام کنند. 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور درآمد فیزیک مقطع کارشناسی ارشد همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا جلایر افزود: از ابتدای اجرای طرح بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های خورشیدی درسال ۹۵ تاکنون، ۹۴۳ سامانه خورشیدی مختص مشترکان با توان تولیدی ۶۳۰۰ کیلووات با سرمایه‌گذاری افزون بر هزار و پانصد و هفتاد و پنج میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در شهرستان‌های استان فارس نصب و راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان فسا با احداث ۱۰۰ سامانه، شهرستان بختگان با ۷۸ سامانه و شهرستان اقلید با ۷۱ سامانه خورشیدی بیشترین تعداد نصب سامانه‌ها را در میان سایر شهرستان‌های استان فارس دارند، گفت: متوسط میزان تابش این استان بین ۲هزار تا ۲۲۰۰ کیلو وات ساعت بر مترمربع در سال است که این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس منبع انرژی پاک، دسترسی آسان، عدم ایجاد آلودگی صوتی و حمایت دولت را از جمله مزیت‌های سامانه‌های خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانه‌ها طول عمر مفید ۲۰ ساله داشته و با شستشوی حداقل ماهی یکبار می‌توان بازدهی آنان را افزایش داد.
جلایر، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس هم اظهار داشت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای همه تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشید‌ی در استان فارس است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد