Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان همدان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در سه بخش هیأت علمی، کارمندی و دانشجویی معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان همدان صبح امروز همزمان با هفته پژوهش در مرکز استان و با حضور مدیر کل کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه و رئیس دبیرخانه دانشگاه‌های منطقه 4 و استان همدان، رؤسای مراکز و واحدها، اعضای هیأت علمی، مدیران ستادی و جمعی از کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفی‌الله صفایی رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله پژوهشی دانشگاه اظهار کرد: هفته پژوهش هفته مهم و فرصتی مناسب برای تمرکز در مسایل پژوهشی است.

وی به اهداف برگزاری هفته پژوهش در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ترویج پژوهش و فناوری در سطح مراکز واحدهای دانشگاه، ترغیب و تشویق پژوهشگران به بحث تولید علم، تبیین موضوع پژوهش، شناسایی و عرضه یافته‌های پژوهشی، بستر سازی و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و برنامه ارتباط درست و سازنده بین پژوهشگران و فناوران از جمله اهداف است.

حاجی حسینی مدیرکل کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز با اشاره به چشم‌انداز آینده پژوهش و فناوری کشور و وظایف اعضای هیأت علمی بیان کرد: رعایت این نکات در ارتقای پژوهش می‌تواند بسیار موثر باشد و دانشجویان و اساتید باید همکاری لازم در تحقق اهداف اشاره شده را داشته باشند.

وی افزود: حرکت به سمت دانشگاه‌های مولد ثروت برپایه دانش وساماندهی منابع و امکانات در جهت ارتقای بهره‌وری از ماموریت‌های حوزه پژوهش و فناوری است.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر در بخش اساتید، کارمندان و دانشجویان تجلیل شد؛ در بخش اساتید هیأت علمی، صفی‌الله صفایی، نصرالله عرفانی، حامد محمدی و مهدی کاکایی، در بخش کارمندی کبری ونائی و در بخش دانشجویی فرشید حاج بابایی به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.

گفتنی است در حاشیه برگزاری این مراسم، مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور استان همدان با نقش هدایتگری و پشتیبانی دانشجویان، در راستای برنامه راهبردی دانشگاه با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان همدان افتتاح شد.

صفی‌الله صفایی رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در مراسم افتتاح این مرکز، شناسایی توانمندی‌ها و شایستگی‌های دانشجویان در زمینه کارآفرینی و فعالیت‌های نو آورانه را از اهداف این مرکز برشمرد و اظهار کرد: حمایت از ایده‌های دانشجویی و ایده‌های نوآورانه اساتید کارآفرین جهت راه اندازی کسب و کار و فراهم کردن زمینه‌های آشنایی دانشجویان با الگوهای موفق کسب و کار در رشته تخصصی خود نیز از اهداف این مرکز است.

وی با بیان اینکه ایجاد فضای مساعد برای تحول آفرینی دانشجویان و آموزش و تقویت مهارت‌های عمومی و تخصصی دانشجویان به منظور آماده‌سازی آنها برای حضور در بازار کار از دیگر اهداف است گفت: تدوین برنامه آموزشی ویژه هر رشته متناسب با نیازهای بازار کار در آن زمینه برای طراحی مسیر شغلی مناسب، تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی توسعه مهارت‌های فردی و عمومی و تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی تخصصی در زمینه کارآفرینی و نوآوری نیز از اهداف راه‌اندازی این مرکز است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان بیان کرد: ترویج فرهنگ کار آفرینی و تلاش در تغییر نگرش اعضای دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان در این خصوص و تشویق اساتید و دانشجویان به تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان رسالت‌های اصلی این مرکز خواهد بود.

وی یادآور شد: ایجاد محیطی پویا و با انگیزه برای حضور دانشجویان و تشویق آنها به تفکر کارآفرینانه، انجام پژوهش‌های کارآفرینی با توجه به نیازهای منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی به ویژه کارآفرینی زنان و مساعدت به فعالان و علاقمندان حوزه کارآفرینی در کمک به شکل گیری کسب و کارهای دانشگاهی و جذب سرمایه‌گذار برای حمایت از ایده‌های استارت آپی دانشجویان نیز از رسالات این مرکز تعریف شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • استادان برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تجلیل شدند
  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند