Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه پیام نور همدان برای تردد خود به مناطق شهری همدان، با گیرودار پروسه اداری شهرداری و شورای ترافیک و چند نهاد دیگر گیر کرده‌اند؛ شهرداری گره را کی باز می‌کند؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عرفان توانا؛ * دانشگاه‌ها را معمولا در فاصله‌ای چندکیلومتری با فضای شهری می‌سازند. مخصوصا آن دسته از دانشگاه‌ها که قرار است همه پردیس ها، کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها را در خود جای دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
چاره‌ای هم نیست؛ معمولا وسط شهر زمینی با کاربری دانشگاهی و با این وسعت به سختی می‌توان پیدا کرد. اما آیا مسئولان دانشگاهی به مساله تردد دانشجویان به این دانشگاه‌ها هم توجه می‌کنند؟ دانشگاه پیام نور همدان، یکی از این مراکز دانشگاهی است که دانشجویان آن، در رفت و آمد خود به دانشگاه با مشکلاتی مواجه هستند.
دانشگاه پیام نور همدان، در سال ۹۲ تأسیس شده و اکنون میزبان ۶۰ رشته در مقطع کارشناسی و ۱۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است. در شرق همدان قرار گرفته و با مناطق شهری فاصله‌ای ۲ یا ۳ کیلومتری دارد که البته محل تردد نیست. این دانشگاه در حاشیه جاده‌ای ساخته شده که به فرودگاه این شهر و همچنین شهر جورقان ختم می‌شود.   وعده می‌دهند؛ عمل نمی‌کنند آنطور که دانشجویان دانشگاه پیام نور همدان به خبرنگار ما گفته اند، تردد آنان به مناطق شهری با مشکلاتی مواجه است. حسن برجی، مسئول سابق مطالبه گری بسیج دانشجویی این دانشگاه در این زمینه توضیح می‌دهد: در بهار امسال هماهنگی‌های لازم را کردیم تا برای تردد دانشجویان با دانشگاه، اتوبوس اختصاص داده شود. این هماهنگی‌ها بین دانشگاه و سازمان حمل و نقل شهرداری همدان صورت گرفته بود، اما پس از پایان امتحانات این اتوبوس حذف شد.
برجی ادامه می‌دهد: امسال نیز دانشجویان تقاضا کردند که بحث اتوبوس‌ها را پیگیری کنیم. از همین جهت نامه نگاری‌های ما از ۱۰ آبان آغاز شد و جلساتی با مسئولان شهرداری و دانشگاه برگزار کردیم.
این دانشجوی همدانی بیان می‌کند: پس از پیگیری‌های بیشتر، به این فکر افتادیم که مساله را به صورت ریشه‌ای حل کنیم و یک ایستگاه اتوبوس دائمی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور از شهرداری بخواهیم. سراغ مسئولان کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان رفتیم و یکی از اعضای شورا همان جا با مسئول سازمان اتوبوسرانی تماس گرفت. به ما قول داده شد تا این موضوع حل شود.
وی با بیان اینکه به دنبال مراحل اداری ایجاد ایستگاه بودیم، ادامه می‌دهد: برخی از مسئولان شورای شهر و شهرداری به همراه مسئولان دانشگاهی از محل دانشگاه بازدید کردند و بررسی‌های اولیه برای محل مناسب ایستگاه اتوبوس انجام شد. جلسه‌ای هم با رئیس دانشگاه در این زمینه برگزار شد و در نهایت در آبان تصمیم بر این شد که ایستگاه اتوبوس احداث شود.
برجی با بیان اینکه مسئولان شهری موضوع را در شورای ترافیک شهرستان پیگیری کردند، می‌گوید: به ما گفته شد که تأییدیه شفاهی احداث این ایستگاه گرفته شده و باید به صورت رسمی هم تایید شود.
وی می‌گوید: احداث ایستگاه اتوبوس به هفته بسیج یا ۱۶ آذر که نرسید، اما پیگیری کردیم تا حداقل برای فصل امتحانات خط اتوبوسی برای دانشجویان درنظر گرفته شود تا راه اندازی ایستگاه دائمی را بعدا پیگیری کنیم.
مسئول سابق مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور همدان می‌گوید: تقریبا همه کار‌ها انجام شده بود، هماهنگی‌ها و پیگیری‌های لازم صورت گرفته بود، اما در نهایت رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری در پاراو نامه نوشت که از طریق قانونی موضوع پیگیری شود.
وی ادامه می‌دهد: منظور مسئولان را از این راه قانونی متوجه نشدیم، اما اگر قرار بود مشکل قانونی در مسیر احداث این ایستگاه وجود داشته باشد، چرا از همان ابتدا به ما نگفتند و این همه مدت به ما و دانشجویان امید دادند؟
برجی معتقد است که شهرداری در این زمینه کم کاری می‌کند و می‌خواهد دانشجویان را سرگرم کار‌های اداری کند و در نهایت مطالبه آنان را پشت گوش بیندازد. او می‌گوید: مسئولان شهرداری وعده پشت وعده به ما دادند؛ وعده‌هایی که عملی نمی‌شود، اگر مانع قانونی دارد، چرا از همان ابتدا موضوع به ما گفته نمی‌شود؟   دانشگاه بعد از امتحانات موضوع را پیگیری می‌کند مسئولان دانشگاه پیام نور همدان هم از عملکرد شهرداری آن قدر‌ها راضی نیستند، اما موضوع را پیگیری می‌کنند. حالا هم قرار است این موضوع پس از برگزاری امتحانات هم پیگیری شود و جلسات ادامه یابد.   ایستگاه که نمی‌شود، ولی پل می‌زنیم اما نعمتی، معاون رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو موضوع را کمی تشریح می‌کند و می‌گوید: مشکل دانشجویان این است که ایستگاه مجزا ندارند و باید شهرداری ایستگاه مجزایی برای آنان احداث کند. این موضوع را در کمیته ترافیکی شهرستان مطرح کردیم و در آخر اداره راهنمایی و رانندگی با آن مخالفت کرد؛ دلیل هم خطرناک بودن محل احداث ایستگاه اتوبوس بود.
وی توضیح می‌دهد: قرار است پنج پل عابر پیاده در همدان نصب شود، با مسئولان ترافیک شهرداری صحبت کرده ایم که یکی از این پل‌ها مقابل دانشگاه پیام نور نصب شود تا برای برگشت دانشجویان راهی ایجاد شود.
به گفته نعمتی این راه به اینگونه است که دانشجویان از اتوبوس‌های مسیر جورقان استفاده کنند. البته این طرح دوم برای حل مشکل ایستگاه اتوبوس برای دانشجویان است.
راه حل اول ایجاد مسیر کندرو در بلوار شهید حسین همدانی و مقابل دانشگاه پیام نور است؛ موضوعی که از سوی راهنمایی و رانندگی پرخطر شناخته شده و با آن مخالفت کرده اند.
نعمتی می‌گوید: در صورتی که امکان احداث کندرو وجود داشت، نصب ایستگاه هم راحت‌تر صورت می‌گرفت. اما در این صورت، می‌توانیم با پل هوایی مشکل را حل کنیم.
از او درباره مدت زمان لازم برای نصب همین پل هوایی می‌پرسیم، می‌گوید: شورای اسلامی شهر در حال حاضر در فصل بودجه ریزی قرار دارد که فرآیند آن تا اسفند طول می‌کشد. بودجه مورد نیاز برای پل هوایی را مطرح کرده ایم و امیدواریم که از فروردین بتوانیم برای نصب پل هوایی اقدام کنیم.
دانشجویان قشری از جامعه هستند که مانند بقیه اقشار اجتماعی، مشکلاتی دارند و باید حل شود و تردیدی نیست که حل این مشکلات به عهده مسئولانی است که به ازای دریافت حقوق باید مشکلات را حل کنند. اگر قرار باشد برای هر مساله ای، هر یک از اقشار جامعه، تا این حد پیگیری کنند و در نهایت هم به خواسته آنان بی توجهی شود؛ پس کی قرار است مشکلات بزرگتر را حل کنیم؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور همدان سرویس دانشجویی شهرداری همدان شورای اسلامی شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»

«ریم موسی سلیمان ابوشینار» که پیش از هفتم اکتبر (۱۵مهر) در رشته حقوق بشر در غزه تحصیل می‌کرد، در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز در شهر رفح، جایی که او و خانواده‌اش به همراه بیش از یک میلیون نفر دیگر در آستانه حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی در آنجا پناه گرفته‌اند، گفت: احساس غرور می‌کنم بخاطر اینکه دانشجویانی هستند که آنچه که ما اکنون احساس می‌کنیم را درک و از ما حمایت می‌کنند.

تارنمای شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز نوشت: وی که حدود ۶ ماه پیش در دانشگاه الاسراء غزه تحصیل می‌کرد، مصمم بود به نیرویی برای تغییرات مثبت برای جامعه خود تبدیل شود، اما رویا‌های او پس از شروع حمله اسرائیل به غزه متوقف شد.

ابوشینار ۲۳ ساله، در تمجید از دانشجویان آمریکایی تنها نبود. دانشجویان و کودکان در غزه به تازگی برای ارسال پیام تشکر به این تظاهرکنندگان گرد هم آمده‌اند و همچنین عباراتی برای سپاسگزاری در کنار چادر‌های رفح نوشته‌اند.

ابوشینار گفت: دیدن هزاران دانشجوی آمریکایی که اردوگاه‌هایی را برای پایان دادن به جنگ در غزه برپا می‌کنند و خواستار عاری شدن دانشگاه‌هایشان از [مشارکت در جنگ] اسرائیل و شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌ببرند، هستند، بسیار تاثیرگذار است.

خبر اردوگاه‌ها در دانشگاه‌های ایالات متحده برای حمایت از مردم غزه و اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز رسید و «عز لولو» دانشجوی ۲۲ ساله پزشکی، از دانشجویان می‌خواهد که «به مبارزه برای آنچه درست است، ادامه دهند».

«عبدالله ابوجاسر» دانشجوی ۲۱ ساله روانشناسی بالینی در دانشگاه الاسراء، گفت که از شنیدن اینکه صد‌ها دانشجو در ایالات متحده دستگیر شده‌اند، ناراحت شده است.

وی با بیان اینکه «این حق ما است که نسبت به هر چیزی که دوست نداریم، اعتراض کنیم»، تاکید کرد: ما همه برابر هستیم، ما نیز حق تحصیل و زندگی در امنیت را داریم.

ابوجاسر که پیشتر در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز ناامیدی‌اش را پس از دیدن دانشگاه ویران شده خود توصیف کرده بود، گفت که با دیدن تظاهرات در دانشگاه‌های ایالات متحده امیدی دوباره به انسانیت دارد.

«آیا سلامه» دانشجوی ۲۱ ساله مترجمی زبان انگلیسی که قرار بود بهار امسال، قبل از شروع جنگ از دانشگاه الازهر فارغ التحصیل شود، گفت که امیدوار است تظاهرکنندگان در دانشگاه‌های ایالات متحده «قوی بمانند و به این اعتراضات ادامه دهند.»

با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، بزرگترین موج فعالیت دانشجویی آمریکا از زمان اعتراضات ضد نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ موسوم به جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا به راه افتاده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»
  • فیلم| هجوم وحشتناک و شبانه پلیس به دانشگاه همیلتون
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز