Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان گفت: مهمترین فاز اجرایی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اتصال به بازار است که همین فاز دلیل تفاوت این طرح با پروژه های مشابه است.

علی کلانترنیا در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان، اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی در ۳۱ استان در کشور در حال برگزاری است که هم اکنون این طرح در مرحله ثبت نام از متقاضیان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های استان و شرایط بومی، فعالیت‌هایی در زمینه صنایع‌دستی، کشاورزی و گردشگری در حال انجام است که این موضوع نیاز به ساماندهی دارد.

کلانترنیا با بیان اینکه در این طرح ۵۴ هزار نفر در کل کشور ساماندهی و توانمندسازی می شوند، تصریح کرد: سهم استان همدان در این طرح ۲۱۰۰ نفر است که در سه فاز نیازسنجی و ظرفیت سنجی، توانمندسازی و در نهایت اتصال به بازار اجرایی می شود.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی پیش‌تر این طرح را در تعداد کمتر برای زنان سرپرست خانوار اجرایی کرده است، بیان کرد: در طرح مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار ۱۶۰ نفر در رشته هایی چون چرم دوزی و فرشبافی توانمندسازی شده و به بازار وصل شدند تا محصولات خود را بفروشند.

رئیس جهاددانشگاهی همدان گفت: در سامانه www.inhb.ir هم افرادی که می خواهند در دوره های توانمندسازی شرکت کنند و هم پیشرانان، کسانی که در یک صنعت کار می کنند و صاحب کارگاه و یا کارخانه هستند و نیاز به نیرو دارند، باید ثبت نام کرده و با توجه به رشته های موجود اولویت خود را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور با ظرفیت های خود و با وجود دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های متعدد می‌تواند در این طرح یاری‌گر ما باشد، اظهار کرد: در این طرح رشته‌هایی چون ویرایشگر متون، مترجمی کتاب و مقاله، برنامه نویسی و انیماتوری وجود دارد که دانش آموختگان دانشگاه پیام نور می توانند با ظرفیت‌های درنظر گرفته شده در این طرح پس از توانمندسازی، به بازار کار متصل شوند.

کلانترنیا با اشاره به اینکه مهمترین نکته در این طرح، بخش اتصال به بازار است، تصریح کرد: ما در طرح زنان سرپرست خانوار که در دو رشته چرم و فرشبافی اتفاق افتاد، توانستیم نتایج خوبی را بگیریم.

وی در ادامه مطرح کرد: جهاددانشگاهی پیش از این با دانشگاه پیام نور در زمینه کارهای پژوهشی مختص سفال تفاهم نامه‌ای داشته و با داشتن مرکز سفال و سرامیک، آزمایشگاه استانداردسازی سفال و کارگاه سفال تمایل به ادامه همکاری دارد.

کلانترنیا با اشاره به دریافت مجوز انتشارات جهاددانشگاهی در مرکز همدان اعلام کرد: اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور می‌‎توانند از خدمات مرکز انتشارات جهاددانشگاهی که یکی از معتبرترین مراکز انتشارات در حوزه چاپ و نشر در کشور است، استفاده کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان نیز گفت: دانشگاه پیام نور سال گذشته تفاهم نامه ای با معاونت فناوری ریاست جمهوری منعقد کرد که در این طرح قرار بود تعدادی از روستائیان در دوره های مهارت افزایی که پیام نور برگزارکننده آن بود، شرکت کرده و پس از دریافت گواهینامه برای گرفتن وام اشتغال به بانک معرفی شوند اما متأسفانه به علت شیوع کروناویروس طرح رها شد.

دکتر صفی‌الله صفایی اظهار کرد: مهمترین مسئله این است که تا روستایی احساس نیاز نکند و گامی برای آن برندارد، نمی توان کاری برای آنها انجام داد، به همین علت در طرح مشاغل خانگی باید علاوه بر آموزش، در افراد احساس نیاز را به وجود آورد.

وی در ادامه با بیان اینکه مجموعه جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور اهداف مشترکی را دنبال می کنند، خاطرنشان کرد: این دو مجموعه در طول هم و در کنار هم هستند و با وجود اهداف مشترک، همکاری خود را در تبلیغات و در اختیار گذاشتن کلاس های دانشگاه برای آموزش اعلام می کنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان در پایان گفت: متأسفانه جزیره ای کار کردن دستگاه ها یکی از بزرگترین مشکلات در بحث اشتغال است، دستگاه هایی که بیشترین امکانات، تجهیزات و نیرو را برای ایجاد مهارت افزایی و اشتغال دارند و می توانند سهم بسزایی در این امر داشته باشند اما کمترین کارآیی را دارند که این موضوع باعث نمی شود ما در این حوزه وارد نشده و کار نکنیم.

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان همدان نیز گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی است که در جهت پاسخگویی به نیازهای دانشگاه ها بوده و توانسته کارهای زمین مانده بسیاری را به سرانجام برساند.

نصرالله عرفانی با بیان اینکه طرح مشاغل خانگی یک رسالت بزرگ در حوزه اشتغال است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از بیکاران را فارغ التحصیلان دانشگاه ها تشکیل می دهند که اجرای این طرح و اتصال آنها به بازار کار می‌تواند جلوی آسیب های اجتماعی بی شماری را بگیرد.

وی افزود: پایگاه مرکز علمی جهاددانشگاهی(SID) یکی از معتبرترین سایت های مقالات است که نیاز دانشگاهیان را رفع کرده و با توانمندسازی دانشجویان در دوره‌های ویراستاری می‌تواند سطح کیفیت مقالات دانشگاهی را بالا برده و هم برای آنها ایجاد شغل کند.

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان همدان در پایان تصریح کرد: همکاری در این طرح را ما فراتر از وظیفه اداری می‌دانیم و با وجدان خود در این زمینه و تحقق و برگزاری هرچه بهتر آن گام برمی داریم و همکاری خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مشاغل خانگی دانشگاه پيام نور جهاد دانشگاهی بازار کار دانشگاه پیام نور استان همدان طرح مشاغل خانگی اتصال به بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ علیرضا قاسمی‌فرزاد در نهمین نشست شورای تأمین مسکن استان، افزود: شناسنامه مسکن استان به طور کامل احصا و هر آنچه برای تکمیل اقدامات گسترده‌ای که تاکنون به همت #دولت_مردمی_و_انقلابی_ایران_قوی در حوزه مسکن در استان همدان انجام شده، مشخص و پیش روی مسئولان است.

وی ادامه داد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، باز آفرینی شهری و مسکن روستایی چهار محور مهمی است که با قوت و برای دست یافتن به تمامی اهداف تعریف شده، دنبال می‌‎شود.

استاندار همدان اظهار کرد: از اقدامات جهادی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها تقدیر می‌کنم.

وی گفت: پروژه‌های مسکن در شهرستان‌ها توسط معاون هماهنگی امور عمرانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی با فرمانداران، شهرداران و مدیران به صورت ویژه بررسی می‌شود.

قاسمی فرزاد بیان کرد: رقابت مثبت برای تسریع روند کار نهضت ملی مسکن در دستگاه‌های اجرایی ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند تأمین زمین با روند قانونی و معرفی متقاضیان به بانک‌ها توسط #دولت_مردمی_و_انقلابی_ایران_قوی انجام می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه مسکن باید با کیفیت مطلوب و سرعت بالا احداث شود، افزود: در کنار تحقق شعار "جهش‌ تولید با مشارکت مردم" جهش مسکن نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: نهضت ملی مسکن، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اولویت تأمین مسکن استان است.

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • افزوده شدن ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد