Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه پیام نور مرکز همدان گفت: این دانشگاه با توجه به داشتن آزمایشگاه های تخصصی و پیشرفته موفق به عضویت در شبکه آزمایشگاهی نانو فناوری ریاست جمهوری شد.

به گزارش خبرگار برنا از همدان، نصرالله عرفانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: آزمایشگاه های عضو این شبکه درجه اعتبارشان افزایش یافته و مورد وثوق قرار می گیرند به گونه ای که محل ارجاع برای انجام آزمایش ها در حوزه نانو فناوری می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به دنبال پیگیری های صورت گرفته هم اینک دانشگاه پیام نور همدان به محل ارائه دهنده سرویس هایی برای انجام آزمایش های نانو فناوری در بخش مختلف در سطح کشور تبدیل شده است و با توجه به مجهز بودن دانشگاه پیام نور همدان به تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی از این ابزار برای انجام آزمایش های جذب اتمی نیز استفاده می شود.

معاون دانشگاه پیام نور مرکز همدان گفت: به منظور پاسخگویی به نیازهای بخش صنعت از سال گذشته سه تفاهم نامه بین دانشگاه پیام نور با بخش های مختلف صنعت منعقد شده تا زمینه ساز تسهیل رابطه دانشگاه با بخش صنعت باشد.

عرفانی افزود : برای نمونه تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور مرکز همدان با شرکت «الموت نفت» آبادان در خصوص راه اندازی مرکز رشد و نوآوری در حوزه روغن های صنعتی پایه منعقد شده است.

وی اضافه کرد: همچنین تفاهم نامه ای با سازمان نظام مهندسی معدن با هدف برگزاری دوره آموزشی مورد نیاز برای فعالان بخش معدن و معدن داران امضا شد.

معاون دانشگاه پیام نور مرکز همدان سومین تفاهم نامه منعقد شده در سال گذشته را مربوط به انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان درخصوص برگزاری رویدادهای کارآفرینی چالش محور دانست.

عرفانی گفت: دانشگاه پیام نور همدان دارای آزمایشگاه های تخصصی در رشته های مختلف است همچنین دارای کارگاه های فنی و تخصصی برای رتبه های فنی است که در کنار آن برنامه های متنوع فرهنگی و ورزشی هم برگزار می شود.

وی بیان کرد: در حوزه پژوهش از سال ۹۷ تا ۹۹ این دانشگاه شاهد رشد ۱۲۰ درصدی در واحدهای فناور و مراکز رشد و نوآوری بوده است به گونه ای که در سال گذشته ۳۵ واحد و هسته فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاه پیام نور دایر بود که از این تعداد ۲۴ واحد هسته فناور و ۱۱ واحد شرکت فناور هستند.

معاون دانشگاه پیام نور مرکز همدان ادامه داد: آمار پژوهش ها از سال ۹۷ تا ۹۹ رشد هفت درصدی داشته است و تعداد طرح های پژوهشی پایان یافته به ۲۲ مورد و تعداد طرح های پژوهشی مصوب با ۱۵ درصد رشد به ۲۴ طرح در سال گذشته رسید.

عرفانی با بیان اینکه ۱۳ کتاب سال گذشته توسط اساتید پیام نور تالیف شد اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با شعار بنیادین «آموزش برای همه کس، همه جا همه وقت» شکل گرفت و هم اینک این دانشگاه بزرگترین دانشگاه وزارت علوم بوده و رتبه ششم دانشگاه های آموزش از راه دور در جهان و رتبه اول آسیا را به خود اختصاص داده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نانو فناوری پیام نور همدان نانو فناوری تفاهم نامه سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود